Stichting CreaPower

Main menu: Home CreaPower MM Marathon Activiteiten Foto's Forum Patronen Sponsors Contact

16.03.2013: CreaPower Mappa Mondo Marathon

Tijdens de NL Doet dag op 16 maart 2013 willen we met zo veel mogelijk vrijwilligers 12 uur lang achter de naaimachine voor Mappa Mondo om dit goede doel zo extra te steunen met onze creativiteit. Mappa Mondo is een initiatief van het Rode Kruis. In huizen in Wezep, Rijswijk en Waalre wordt zorg geboden aan ernstig zieke kinderen van 0 to 18 jaar. Kinderen hebben recht op een veilig opvoedingsklimaat, een thuis waar ze kunnen spelen, leren, lachen en huilen. Mappa Mondo zorgt ervoor dat deze kinderen een zo gewoon mogelijk, kinderleven hebben.

CREAPOWER_logoXXS (11K) mappa mondo logo220 (12K)

Met alle vrijwilligers willen voor de huiskamers van de drie Mappa Mondo huizen zorgen voor nieuwe bekleding, o.a. droomdekentjes, kussens, speelkleden, picknickkleden en gordijnen. In juni 2012 zijn er al een aantal speelkleden gemaakt voor twee Mappa Mondo huizen. Mappa Mondo is voor een deel afhankelijk van donaties. De donatie van Stichting Creapower zal bestaan uit nieuwe aankleding van de woonkamers.

Doe mee!

Waar: Buurthuis het EveNaarhuis in Almere
Wanneer: 16 maart 2013 van 10.00 - 22.00 uur
Wie: Iedereen die kan naaien. Maar ook mensen die willen helpen met catering e.d. zijn welkom.

Vrijwilligers op 16 maart

Op 16 maart gaan we in Almere Buiten 12 uur lang achter de naaimachine met allemaal vrijwilligers. Naast creativelingen hebben we ook handjes nodig voor thee, koffie, lunch, etc. Via het CreaPower forum kan je de voorbereidingen volgen en daar aan bijdragen. Ook posten wij regelmatig op onze Facebook pagina en Facebook groep waar je lid van kunt worden.
>> online aanmelden voor de Mappa Mondo Marathon

Vanuit huis

Mocht je niet kunnen 16 maart en toch een bijdrage willen nemen, dan kan je alvast aan de slag met poppen- of verkleedkleren of knuffels en droomdekentjes. Neem een kijkje op het forum wat je kunt doen.
>> online aanmelden voor de Mappa Mondo Marathon vanuit huis

Meld je aan

Het is nu mogelijk om je alvast op te geven voor de marathon als vrijwilliger.
>> online aanmelden voor de Mappa Mondo Marathon vanuit huis

Donatientjes en Sponsors

Stichting CreaPower draait geheel op vrijwilligers en sponsors. Voor onze activiteiten zoeken wij zoveel mogelijk sponsoren voor de materialen, locaties, versnaperingen, etc, zo ook voor de Mappa Mondo Marathon. Met het ingezamelde geld kopen wij materialen om de Mappa Mondo huiskamers aan te kleden, de zieke kinderen van droomdekentjes te voorzien en de vrijwilligers van de Mappa Mondo Marathon van eten & drinken. Kan jij 10,00 euro missen voor de Mappa Mondo Marathon, of ken je een bedrijf dat ons kan sponsoren (in geld of met ter beschikking stellen van materialen), stuur dan een mailtje naar info@creapower.nl. Steun Mappa Mondo en ons, alvast hartelijk dank!
>>Download informatie voor donateurs/sponsors

Donatientje (16K)

Promoot de Mappa Mondo Marathon

Je kunt ons helpen door de Mappa Mondo Marathon meer bekendheid te geven. Dit kan door erover te twitteren (#CreaPower, #MappaMondo), erover te schrijven op Facebook of je blog. Je kunt ook deze flyer downloaden en ophangen bij je naaiclub, in de stoffenwinkel, etc. Alle initiatieven zijn van harte welkom!


´