Stichting CreaPower

Main menu: Home CreaPower Agenda Foto's Patronen Sponsors Contact

CREAPOWER_logoXXS (11K)

Op 5 januari 2012 heeft de Stichting CreaPower het levenslicht gezien. Stichting CreaPower heeft tot doel:

We willen dit bereiken door:

Heel concreet: wat kan jij met je creativiteit betekenen voor een ander?

We willen regelmatig activiteiten organiseren en vooral ook anderen stimuleren dit zelf ook te doen. Het forum, de CreaPower Facebook pagina en deze nog verder te ontwikkelen website van CreaPower zullen verzamelpunt worden voor iedereen die hieraan mee wil doen!

Initiatieven vanuit CreaPower

Stichting CreaPower is voortgekomen vanuit de 1111marathon. Al tijdens de 1111marathon werden er nieuwe activiteiten en goede doelen bedacht om een keer een actie voor te organiseren. Vanuit Stichting CreaPower willen wij de volgende activiteiten organiseren:

Jaarlijks
* Op de NLDoet dag een bijeenkomst in het midden van het land van 11.00 tot 18.00 uur of van 10.00-22.00 uur (de 'CreaPower Marathon') in het 3e weekend in maart
* In het najaar een 'CreaPower op locatie' dag. Een vastgestelde dag waarop door het hele land in kleine groepjes mensen bij elkaar komen om te naaien voor het goede doel.

Ondersteuning initiatieven
Naast bovengenoemde activiteiten willen we via CreaPower andere creatieve goede doelen acties stimuleren en ondersteunen. Op het CreaPower Forum kunnen nieuwe ideeen worden ingebracht en daar samen met andere forumdeelnemers verder worden uitgewerkt. Initiatiefnemers regelen zelf locatie, doel, materialen, etc. Vanuit CreaPower kan ondersteuning worden geboden o.a. d.m.v. het aanbieden van draaiboeken en het delen van opgedane kennis.

CreaPower: wat kan jij betekenen met je creativiteit voor een ander?

Donatientjes

Stichting CreaPower draait geheel op vrijwilligers en sponsors. Voor onze activiteiten zoeken wij zoveel mogelijk sponsoren voor de materialen, locaties, versnaperingen, etc. Daar willen we nu ook donateurs aan gaan toevoegen. Draag jij de doelen van CreaPower een warm hart toe en kan jij 10,00 euro missen om de activiteiten van CreaPower te ondersteunen? Steun ons dan!

Donatientje (16K)
Met de donatientjes die binnen komen kunnen we:

Kan jij een donatientje missen, meld je dan hier aan. Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Sponsors

Ook bedrijven zijn welkom om ons eenmalig of structureel te steunen. Dit kan ik in de vorm van geld, waarmee we materialen en activiteiten kunnen bekostigen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te sponsoren in de vorm van materialen, kortingen, etc. Belangstelling? Neem dan contact op met het bestuur via info@creapower.nl. Als tegenprestatie wordt het bedrijfslogo op de website vermeld en wordt de bedrijfsnaam met link eenmalig vermeld in de maandelijkse nieuwsbrief.


´