Stichting CreaPower

Main menu: Home Agenda Foto's Patronen Sponsors CreaPower Contact

Wat begon als een opmerking op internet in de zomer van 2011 en daarna als een digitale sneeuwbal is gaan rollen, heeft nu een vaste vorm aangenomen in de vorm van Stichting CreaPower. Er kwamen zoveel positieve reacties op de eerste oproep om weer eens een creatieve marathon voor een goed doel te organiseren, dat we meteen doorhadden dat dit ook na de 1111marathon van 17 maart 2012 door zou kunnen gaan. Met de Stichting CreaPower willen we anderen stimuleren om hun creativiteit belangeloos in te zetten ten behoeve van een ander. Of het nu om grote of kleine acties gaat voor grote groepen of voor personen in je naaste omgeving, alle initiatieven zijn welkom. CreaPower wil een platform zijn voor iedereen die iets wil doen met haar/zijn creativiteit voor een ander.

CREAPOWER_logoXXS (11K)

Op 5 januari 2012 heeft de Stichting CreaPower het levenslicht gezien. Stichting CreaPower heeft tot doel:

We willen dit bereiken door:

Heel concreet: wat kan jij met je creativiteit betekenen voor een ander?

We willen regelmatig activiteiten organiseren en vooral ook anderen stimuleren dit zelf ook te doen. De CreaPower Facebook pagina en webiste zijn een verzamelpunt voor iedereen die hieraan mee wil doen!

Initiatieven vanuit CreaPower

Stichting CreaPower is voortgekomen vanuit de 1111marathon. Al tijdens de 1111marathon werden er nieuwe activiteiten en goede doelen bedacht om een keer een actie voor te organiseren.

Jaarlijks
Jaarlijks organiseren we de CreaPower Marathon tijdens NLdoet!, de landelijke vrijwilligersdag. Van 10.00-22.00 uur samen creatief voor steeds wisselende goede doelen.

Ondersteuning initiatieven
Naast bovengenoemde activiteiten willen we via CreaPower andere creatieve goede doelen acties stimuleren en ondersteunen. In de CreaPower Facebookgroep kunnen nieuwe ideeen worden ingebracht en daar samen met anderen verder worden uitgewerkt. Initiatiefnemers regelen zelf locatie, doel, materialen, etc. Vanuit CreaPower kan ondersteuning worden geboden o.a. d.m.v. het aanbieden van draaiboeken en het delen van opgedane kennis.

CreaPower: wat kan jij betekenen met je creativiteit voor een ander?

Donatientjes

Stichting CreaPower draait geheel op vrijwilligers en sponsors. Voor onze activiteiten zoeken wij zoveel mogelijk sponsoren voor de materialen, locaties, versnaperingen, etc. Daar willen we nu ook donateurs aan gaan toevoegen. Draag jij de doelen van CreaPower een warm hart toe en kan jij 10,00 euro missen om de activiteiten van CreaPower te ondersteunen? Steun ons dan!

Donatientje (16K)
Met de donatientjes die binnen komen kunnen we:

Kan jij een donatientje missen, meld je dan hier aan. Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Sponsors

Ook bedrijven zijn welkom om ons eenmalig of structureel te steunen. Dit kan ik in de vorm van geld, waarmee we materialen en activiteiten kunnen bekostigen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te sponsoren in de vorm van materialen, kortingen, etc. Belangstelling? Neem dan contact op met het bestuur via info@creapower.nl. Als tegenprestatie wordt het bedrijfslogo op de website vermeld en wordt de bedrijfsnaam met link eenmalig vermeld in de maandelijkse nieuwsbrief.

CreaPower: wat kan jij betekenen met je creativiteit voor een ander?


´