Stichting CreaPower

Main menu: Home Agenda Foto's Patronen Sponsors CreaPower Contact

Activiteiten agenda

Op deze pagina kan je informatie vinden over de activiteiten die gepland staan vanuit Stichting CreaPower. Heb je zelf een goed idee en wil je dat onder de aandacht brengen, plaats dan een oproepje op facebook of stuur ons een mail.

Marathon2016 (40K)

CreaPower Marathon 2019

Op de Nationale Vrijwilligersdag NL Doet! komen wij in 2019 voor de 8e keer bij elkaar voor de CreaPower Marathon om samen met vrijwilligers uit heel Nederland creatief te zijn voor verschillende goede doelen.

Wanneer: zaterdag 16 maart 2019, 10.00-22.00u
Waar: Buurtcentrum de Cartoon in Almere
Voor wie: voor iedereen die handig is met de naaimachine en/of kan haken. Kinderen zijn welkom, mits zij een zelf ook een creatieve bijdrage leveren

**Vanwege het grote aantal aanmeldingen dat al binnen gekomen is, is het niet meer mogelijk om je in te schrijven**

Goede doel naaien: Orange Love PMC

We gaan chemomutsjes, sondezakjes en kanjerkralenzakken maken voor de kinderen van het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Dit centrum voor kinder oncologie is sinds mei 2018 open en biedt plaats voor 88 bedden. Er is veel vraag naar zachte chemomutsjes en vrolijke sondezakjes en zakken om de kanjerkralen in op te bergen die een kind na elke behandeling krijgt. Orange Love PMC probeert in deze vraag te voorzien door materialen in te zamelen en vrijwilligers bij elkaar te brengen.

Kijk voor meer informatie over dit mooie goede doel en patronen alvast op: Orange Love PMC Facebookgroep

OrangeLovePMC (33K)

Goede doel haken: Stichting Pheron

We gaan knuffels haken voor Stichting Pheron. Stichting Pheron steunt gezinnen die te maken krijgen met babyverlies. Zij krijgen rondom de bevalling de Pheron Memory Box uitgereikt, waarin diverse herinneringsitems zitten. Zo kan het gezin toch nog een aantal herinneringen maken met hun overleden babytje. Een van die items is een gehaakt knuffelduo. Twee identieke knuffeltjes, waarvan een bij het gezin blijft en eentje meegegeven kan worden aan de baby. Zo is er altijd een connectie.

Kijk voor meer informatie over Stichting Pheron op www.stichtingpheron.nl
Kijk voor patronen en de eisen die gesteld worden aan het garen waarmee de knuffels gemaakt worden op Haken voor stichting Pheron

Pheron (28K)

CreaPower het hele jaar door

Het hele jaar door zijn er initiatieven die jouw creativiteit kunnen gebruiken. Mocht je een leuk initaitef kennen en onder de aandacht willen brengen, plaats dan een oproepje op onze facebook groep of stuur ons een mail.
Hieronder tref je links aan naar diverse initiatieven:

Naaien

Haken / Breien

Meerdere technieken (naaimachine, haken, breien, ...)

CREAPOWER_logoS (12K)´