Stichting CreaPower

Main menu: Home Agenda Foto's Patronen Sponsors CreaPower Contact

CreaPower patronen

Tijdens de 1111marathon hebben we diverse patronen gebruikt voor de kinderen van 1111kinderkamers en het Voedselloket Almere. Al tijdens de marathon was er vraag naar de beschrijving van de patronen. Op deze pagina zullen we de beschrijvingen/links plaatsen. Ze worden ook gepubliceerd op het forum, daar kun je je nieuwe creaties tonen en/of vragen stellen wanneer je ergens niet uit komt. Kijk voor meer inspiratie ook eens op Patronen fotopagina.

Homey

Homey (42K)

Speciaal voor de 1111marathon is deze knuffel, 'Homey', ontwikkelt door Ruby van Atelier 8AM. Het patroon mag kostenloos gebruikt worden voor particuliere doeleinden, mits je naast een Homey voor jezelf, je er ook meteen een maakt voor een goed doel. Download het patroon en de werkbeschrijving van Homey hier.

Dino

dino (56K)

Petra haalde speciaal voor de 1111marathon een oude knuffel uit elkaar om het patroon over te kunnen nemen. Op haar blog vind je het patroon en de werkbeschrijving.

Olifant

olifantjes (55K)

Het gratis Olifant patroon van Farbenmix viel ook goed in de smaak tijdens de marathon en er zijn er dan ook velen gemaakt. Download het patroon hier gratis.

Uil Laila

Henrike van byieke.blogspot.nl stelt haar uil Laila patroon ter beschikking aan CreaPower om gebruik van te maken tijdens CreaPower activiteiten.
lailla (10K)
Download de patroondelen en werkbeschrijving door op onderstaande links te klikken:
patroonbeschrijving
Laila lijf deel 1
Laila lijf deel 2
Laila ogen, pupil, vleugel
Laila snavel

Potloodtasjes

potloodtasjes (40K)

Bianca kwam in november al met het leuke idee om ook potloodtasjes te maken tijdens de 1111marathon. Kinderen hebben dan meteen een kleurboek en hun potloden of stiften bij de hand. Bianca heeft een werkbeschrijving gemaakt, en deze kun je hier downloaden.

Droomdekentjes

droomdeken (34K)

Tijdens eerdere naaimarathons zijn al een keer zogenaamde droomdekentjes gemaakt voor stichting de Regenboogboom. Zij zorgen ervoor dat ernstig zieke kinderen een mooie patchwork deken krijgen die gemaakt is door vrijwilligers. Er zijn al weer ideeen om nog een keer samen droomdekentjes te maken of wellicht een eigen variant erop voor ouderen.

Biggetje

biggetje (48K)

Boffer stelde aan patroon van een biggetje gratis ter beschikking voor de marathon. Er zijn diverse biggetjes gemaakt als kleine knuffels tijdens de 1111marathon.

CREAPOWER_logoS (12K)

´